Preloader Close

Мравки

Мравки

При третирането на мравки не е необходима никаква специална или предварителна подготовка. Препоръчително е само не подреждате, защото така можете допълнително да разнесете мравките, както и да промените маршрутите им.

Безопасността е изключително важна и затова внимателно избираме препаратите, с които работим. Използваме само препарати на водещи световни компании, които са с дълготрайно действие и не предизвикват алергични реакции. Всички препарати, с които работим, са одобрени от МЗ и Световната здравна организация.

Процес

Препаратите за борба с мравките са напълно безвредни за хората. Също така са безопасни и за домашните любимци и растенията и не влияят на околната среда.
01

Влияние

Препаратите срещу мравки влияят на насекоми и паякообразни. Моля, имайте предвид, в случай, че отглеждате паяци или насекоми като домашни любимци.

02

Обработка

Обработените помещения са безопасни и могат да се ползват веднага след третирането. В някои случаи е възможно да се наложи да проветрите за 20-30 мин. Когато обработката приключи, служителят на Кен ще Ви инструктира подробно за следващите стъпки и как да се предпазвате от мравки в бъдеще.