Preloader Close

Паяци

Паяци

Третирането на паяци се свързва с обработка на домакинства, офиси, заведения, предприятия и т.н. Мнозина смятат паяците за полезни животни, но има случаи, в които придизвикват неудобства.

Поради тези причини нашата фирма предлата услугата за третиране на паяци в обекти от всякакъв тип. Нашият екип разполага с дългогодишен опит, компетентно обслужване и сертифицирани и разрешени пест препарати. Гарантираме най-високо качество на извършваните услуги.

Процес

01

Подготовка

Преди посещението от нашия екип е препоръчително предварително да бъдат почистени паяжините от Вашия обект. По този начин се увеличите ефективността на третирането. След приключване на третирането е нужно да оставите помещението затворено за около 30 мин., а ако са третираните обекти са разположени на открити терени препарата за борба с тях, трябва да бъде нанесен на места, където не може да бъде отмит.

02

Посещение

След консултация с нас, при желание за услуга за третиране на паяци, се прави предварително уточнение за място и време. Запазва се час, който е едновременно в най-кратък срок и е в удобно за Вас и съобразено с графика ни време. Екипът ни от специалисти извършват услуги против всякакъв вид вредители.